Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt?
Sivas için çok olumsuz bir gelişme. Ben bunun için siyasetçileri suçlamıyorum. Bu yine Sivas halkının tutumundan ileri gelen bir gelişme.
Sivas'ın byüklerinden birisi bir zamanlar şöyle demişti bana:
Çalışmıyorlar, Sivas'ın gençleri fabrikada çalışmıyorki fabrika kuralım...
Ben onun yalancısıyım tabi.
Bir hemşehrimiz daha bundan 4 yıl önce büyük bir fabrika kurma hazırlığındaydı, tekstil üzerine yanılmıyorsam. Dönemin Sivaslı vekilinin yanına gitti (Kim olduğunu söylemeye gerek yok herhalde, hani herkes övüyor ya...) maalesef yeterli desteği alamadı, siyasi görüş farklılığından ve projeden vazgeçti!
Eğer Sivaslıysak siyaseti bu durumlarda bir kenara bırakmalıyız. Aksi taktirde böylece bir bir elimizden gider kurumlarımız.
|

)))) YAA KARDEŞŞ SEN CİDDEN ÜNÜVERSİTEMİ BİTİRDİN. HER YAZINDA KENDİ KENDİNİ ÇAMURRA BATIRIYORSUN. BAK DEMEKKİ NEYMİŞŞ ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİKMİŞ. YANİİ TÜRBANA AYIRACAĞINIZ ZAMANI,YORACAĞINIZ KAFANIZI İŞSİLİĞE AÇLIĞA İŞYERLERİNİN KAPANMASINA KARŞI BİRLEŞİP YORSAYDINIZ KAMUOYU OLUŞTURUP SES GETİRİP ENGELLENEBİLİRDİ.BAZAN DOĞRU ŞYELER YAZIYORSUN. EVET SİVASLILARDA SUÇ ,İŞİNE EKMEĞİNE AŞINA SAHİP ÇIKMAYAN Bİ HALK. AMA TÜRBAN DAHA ÖNEMLİ ŞİMDİLİK. BİDE SİVASLI HEMŞEHRİMİZ,MUHAFAZAKAR,DİNDAR ,MİLLİYETCİ DİYE SEÇTİĞİMİZ SİYASETCİLERDE HAKKATEN SUÇ YOK. ONLAR EN MASUM KİŞİLER. SUÇ BİLGİ BİRİKİMLERİNE BAKMADAN ONLARI VEKİL SEÇEN SİVASLILARDA.