Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt?
Kaerdeşşş. evet okuyorum okudum. Bak senin de bilmediğin bişey varr. yada algılamak istemediğin. Ben türbana başörtüsüne karşı değilim. Eğer herhengi bir kurum kuruluşta kurallar kaideler varsa insanlar uymak zorunda .Bunu hepimiz biliyoruz. Düşünebiliyormusun camiye minietekli bir bayanın girip namaz kılmak istemesini,yada şortla bir adamın girip namaz kılmak istemesini. OLMAZ DEMİ. NEDEN ÇÜNKÜ CAMİNİNDE BİR KURALI VAR.yanılıyormuyum. aşaunu iyi bil ki ben türbana karşı sdeğilim. benmim karşı olduğum şimdiye kadar türban meselesi yoktu ekonomiyi batırmalarını saklamak için bunu ortaya attılar. vee inanın büyük kaoss olacak.Sen hiç dışarda türban takanları rahatsız eden eleştiren klimse gördün mü. şimdiye kadar herkes dışarda türbanla rahatca dolaştı. bunu inkar etmemeliyiz.sana açıkca bişey itiraf edeyim. benim beraber olduğum hanım da türbanlı. ( bunu söylemek istemezdim ) Ben üzerinde basa basa söylediğim türkiyenin sorunu türban DE-ĞİL.Bunu da serbest bırakarak kaos ortamı,çatışma ortamı yaratarak hükümet başarısızlıklarını örtpas ediyor.
|
düşün bakalım istanbulun sayılı liselerinden vatan anadolu lisesi birincisi kız çocuğu başörtü yüzünden güzel ülkesinde okuyamıyor...rahasızlık duymuyormusun?
demişsin camilere mini etekle girilmez kuralı var diye tamamda bu bir kurladan ziyaede farz dır...başörtüsü çok farklı kuraldan ziyade islam dinimizin gerek gördüğü vede ustundu burguladığı emirdir.
hem başörtü takan birinden neden ne gibi zarar gelir?
sırf bir siyasi görüşünüz var olupta o görüş bunu diyor diyipte bunu savunuyorsan bilemem abi.
şunuda diyim alınmış kara yada yasa son derece yetersiz dedin gibi kaosa sürükler...olacaksa tam olmalı sadece bize oyverddiniz bzde yaptıktan oteyede gitmiyor.
Uzun lafın kısası insan hayatı ksıtlanmamlı her alanda başörtüsü serbest olmalı.