Alıntı:
puar Nickli Üyeden Al?nt?
Nereden bakarsanız bakın bu yasayı getirenlerin ben korkak insanlar oludğunu düşünüyorum bundan 2 yıl oncede girişimde bulunacaklardır bir kaç çapulcu rektörün yürüşünden korkarak geri çekmişlerdi...
Erbakan hocamızın şu sözünü hatırlatıyorum...
EY Tayyip kendine gel....
Burdan şu çıkıyorki çözüm isteyen halk 15 sorunun tamamnı çözülmesini istiyor sadece birini değil.
|
Doğru, korkuyorlar. Ama neyden? Sayın Erbakan Hocamız gibi gizli darbeyle indirilmekten...
Bunu göze alıp sonra da yine herşeyi karşıt ellere mi bırakmak uygun? Daha önemli sorunlar var diye, böyle gelmiş böyle gidecek deyip yasağa boyun mu eğmemiz lazım?
Bugün bu sıkıntıları yaşıyorsak bunda ''İmamhatipler arka bahçemizdir.'' diyen Saygıdeğer Erbakan Hocamızın da katkısı vardır, unutmayalım.
Onun bozduğunu şimdikiler tamir etmeye çalışıyor.
Olacaksa tam olsun, biz de isteriz. Ama şu durumda ancak bu kadar olabiliyor. Devamı gelecek inşallah. Öncelikle tesettür ile laikliğin elden gitmediğini ispatlamamız lazım.
Bana AKP ilk kurulduğunda, bir gün saçı boyalı, ojeli, çarşaflı, tesettürlü, namaz kılan kılmayan her kesimden insanlardan fazlasıyla oy alacak deseler inanmazdım. Belirli bir kesime hitap eden, başa geldiğinde kapalılığı zorunlu hale getirecek olan bir parti olarak algılanıyordu çünkü.
Ama bu son seçimlerde bizzat şahit oldum. Bir çok kesimin bu konuda güvenini kazanmış.
Her seferinde de mezun olan başı kapalıların hepsi açıktaymış imajını vermekten vazgeçin. Özel sektörde gayet iyi şartlarda mesleğimizi icra ediyoruz, kamuya da gireceğimiz günleri hayal ederek. Ve o günler de gelecek, biz birbirimize köstek olmazsak.