Alıntı:
ceylankimya Nickli Üyeden Al?nt?
Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
Yazıcıoğlu, şöyle konuştu: "Çene altı bağlama modelinin Sayın Başbakan’ın da içine sinmediğini gözledim. Başbakan’a ’çene altından bağlama tarifi yanlış. Çünkü, o zaman arkadan bağlamak yasak olur’ dedim. Başbakan da ’öneri olarak getirin, uzlaşırız" dedi. Önerilerimizi, AK Parti’ye ileteceğiz."
Yeni formül AK Parti’de değerlendirilen teklife göre, türban tanımındaki ’çene altı’ ifadesi kalacak, ancak ’bağlanır’ ibaresi çıkarılacak. Yeni tanım, "Başın örtülmesinin, çene altından kişinin yüzü açık ve kimliğinin tanınmasına imkan verecek şekilde olması gerekir" olacak.
kaynak:haber7.com
|
ALLAHIM kurban olayım sana noolursun bana bi akıl verr. Yaww milletin derdine bak. koskocaa milletvekilleri bakanlar,insanları temsişl edenlerin derdine bakk. başörtüsü nerden bağlanacak derdine düşmüşlerrrr.offfffffff ki offffff. Yaww bide kadınlarımız çıkıptaa: heyyyy size nooluyorda bizim nasıl giyineceğimize,nasıl başörtüsü örteceğimize,nereden bağlayacağımıza ne karışıyorsunuz,bu hakkı kimden alıyorsunuz,biz sizin boynuna ip geçirilipte oraya buraya istediğiniz gibi çekiştirip kullandığınız insanlarmıyız,bizim hakkımızda hüküm veremezsiniz ,bniz kendi kararlarımızı kendimiz verebilme cesaretine,kabiliyetine,bilgis ine sahibiz demiyorlar. offff ki offff