Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.02.2008, 18:34   #35
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 764 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Bir hikaye vardır hani bende bunu bir imamdan duydum ;
İmamın birinin tayini köyün birine düşer Namaz vakitlerinde bakar hiç kimse Camiye gelmiyor nedenini sorar vatandaşlara ve vatandaşlar derki bizler ayakkabılarımızı cıkarmaya eriniyoruz o nedenle Namaz kılmıyoruz bunu duyan imam düşünüp taşınıyor ve cemaate ayakkabılarıyla Namaz kılabileceklerini söylüyor bunu duyan cemaat Camiyi doldurup taşırıyor gel zaman git zaman bu imamın başka bir yere tayini cıkıyor tabi köye yeni bir imam geliyor bakıyor herkes ayakkabılarıyla Camiye geliyor yeni imam şaşırıyor ve cemaate hiç ayakkabılarla namaz kılınırmı cemaat diyorki sizden önceki imam kılınabileceğini söyledi bizde kılıyoruz diyorlar ve yeni imam hemen eski imamı buluyor hacam bu nasıl iştir hiç ayakkabı ile namaz kılınırmı eski imam ben o köye gittiğimde ayakkabılarını cıkarmamak için kimse namaza gelmiyordu ben onları ayakkabılarıyla namaza getirmeyi başardım sende ayakkabısız namaz kılmalarını sağlamayı başar demiş.

Demem şuki Sn Erdoğan Çene altı bağlayarak üniversitelere girmelerini sağladı kardeşlerimizin ondan sonra gelende devamını getirsin.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif