--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Ahmet hocam sitede aktif olarak görev almanızın zamanı geldi artık ya çok pasif davranıyorsunuz...Ben konu açayım bari ahmet hocam Türban konusunda ne düşünüyorsun Hükümetimizin her türlü sorunu bırakıp ısrarla bu konuya yönelmesinin size göre bir hikmeti varmı sizin bu konudaki kıymetli yorumlarnız ne bir sakıncası yoksa bilmek isteriz
|
abi siyaseti buraya kimin taşıdığı gayet açık ve net ortada. bundan önceki yazılarımda bu konuyla alakalı yada siyasetle alakalı bir cümlemi yayınla ayaklarının altını öpecem. lakin buraya siyaseti sokanın kim olduğu apaçık yukarda yazdığın kadarı ile sana ait. biz siyaseti gönlümüzde yaşamayı çok iyi biliriz. her görüşede saygımız var. kim neyi savunuyorsa ona saygımız var. ama sen onu savunuyorsun diye illa ona yalakalık yapıyorsun gibi bir imada bulunmadım. yalakalık şimdi kadar benim şiarım olmadı şimdiden sonrada olmaz. gönül kırmakda bizim işimiz değil. millet atar biz kalbimizi açarız. bu konuyla alakalı söylediklerim kimsenin zoruna gitmesin. siyaset her insanın kendi görüşüdür öyle topu bi başkasına atarak siyaset yapılmaz. saygılar sunarım.