--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)
Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Yeğenim ben topu başkasına atmadığım için herkes gibi el etek öpmediğim için il il sürünüyorum her iktidarın değimesiyle renk değiştirme gibi (Hani varya Bukalemum) bir maharetim yok terfi kıdem gibi bir problemim de yok,ama bıktım artık yoksa söylenecek çok söz varda ben yutuyorum topu başkasına atmak yok ama top oynarken faul yapmakta yok yukarıda alıntı yaptığın yazıda siyasetin sesi yok günün haberi sen sıkışınca takiye yoluna kaçıyorsun hemen sen siyaseti açtın diyorsun eğer artan fiyatlardanda yakınamayacaksak bu koministliktende beter be.....?
|
şu halde bir bakalım şöyle bir abi o zaman senin çalıştığın yerle benim çalıştığım yer arasında ne gibi farklılıklar var. hangimiz bu konuda hükümete daha yakın sayılabilir bilmiyorum. sen son 6 yıldır sivastan ayrıyım diyorsun. yani son 6 yılı saymazsak bundan önceki dönemlerde el ayakmı öptünki kimse seni kıpırdatmadı yerinden. benim siyasetle , yok hükümetle yok takiyeyle işim olmaz. sen ne yazdınsa bende kendi fikrimce düşüncelerimi yazdım. hiç bir zamanda sıkışmadım. sıkışanların nelere taş attığınıda apaçık görüyorum. aklım var mantığım var ve yaşadıklarım var. demekki senin deyiminle ben düşüncemi söyleyemeyeceksem hakikaten komunistliktende beter bir durumdayım demektir.