Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.02.2008, 10:29   #676
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1091 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

selam adıslılılar
yaklaşık iki haftadır siteye giriş yapıyorum burda olanlar inanın beni çok üzdü olana çare bulunmaz kişiler önce kendilerini eleştirmeli bence geçmiş olayları veya kişileri eleştirmek ne bizlere ne belediyemize hiç bir fayda getirmeyeceği gibi insanların birbirinden kopmasına neden olacaktır.bizler gümüşdereliler yada adıslılar ne derseniz deyin burada bir araya gelerek aklı akıldan üstündür ata sözünü kendimize örnek alarak gelin beldemiz için yapılacak ne varsa ortaya koyalım falan böyle yaptı filan böyle yaptı dedikodularını bir kenara koyalım .Şu bir gerçektir doğru birdir ama yinede herkesin kendine göre bir doğrusu vardır hata yapan kişi veya kişilere sorsan belki hiç art niyet düşünmeden doğru olduğunu düşünerek yapmıştır hiç bir kimse kötülük düşünerek bir toplumun vebali altına gireceğini tahmin etmiyorum insanların hataları kendini bağlar ama bir toplumada zarar verir lütfen burada ahmedi mehmedi aliyi veliye eleştireceğimize birbirimizin kalbini kıracağımıza beldemiz için oradaki insanlar ve beldemiz dışında bulunan hemşehrilerimize nasıl yardımcı oluruz bu insanların cehaletten kurtulması birbirine kaynaşması için ne yapabiliriz?
Beni en çok üzen nedir biliyormusunuz tahminlerime göre tam bilmiyorum ama toplam 450 500 hane belkı daha fazla bir nufusumuz var ama okuyan bir yerlere gelebilen çok az belki iki elin parmakları kadar insanımız var başka köylere bakıyorum 30 40 hane köy onlarca okumuş bürokraside siyasette yer alan kişiler var . Biz hatayı nerde yaptık deyip o hatadan ders çıkaracağımıza burada bile birbirimize hakarete varan sözler söyleniyor LÜTFEN ! seviyemizi düşürmeyelim ben bir adıslı olarak adıslı olmaktan herzaman gurur duydum ve duyuyorum sözümü Rahmetle anarak sultan Abdulhamit Hanın meşhur bir sözüyle bitirmek istiyorum. HİÇ BİR İHTİLALCİ yada (NİFAKÇI) YIKMAKTA GÖSTERDİĞİ BAŞARIYI YAPMAKTA GÖSTEREMEMİŞTİR. saygılarımla

Orhan seni burda görebilmek güzel herzaman bekleriz
yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla