Alıntı:
merderli Nickli Üyeden Al?nt?
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gümüşdereli hemşerilerim kimse alımasın bu yazacğım hikaden;
Ressam Malzemelerini almış Dikilitaştakı Güdük minarenin yanında resim yaparmış,
Onun resim yapmasını izlemeye gelenler Ressama derlermişki şu renk olmasa idi, şunu şöyle yapsaydın, her gelen ayrı bir şeyler söylermiş.
Ressam bir gün resim malzemelerini alarak yine aynı yere gelmiş tezgahını açmış
geçen insanların ellerine fırçasını vererek duygularını tabloya ifade etmelerini istemiş resim yapmaların istemiş akşama kadar onlarca insana fırçasını vererk duygularını ifade etmesini istemişsede akşam olunca tabloda bir çizgi bile bulunmamıştır. Bilmem eleştirmek ne kadar kolay?
|
|
|
|
orhan abi sen bu ıste gec kaldın bız senı her zaman hakkını savunduk ama genede sen haklısın ben zaten bu sıtede senın haklı oldugun yazmısımdır.
cunku sen faydalı bırı olmasaydın bu belde de 15 sene kalmazdın mutlaka senın bır ozellıgın vardır ben kalıplasmıs sozler bılmem ressam ısınden anlamam dedıgın dogru senı elestırenler nerdeler onlar senle beraber o beldeye gırdıler ben bakıorum onların hıc bırı o beldede yok olduklarını goruorum senı elestıren ınsanlar faydalı bırı olsalardı orada kalırlardı gumusdereye faydalı olurlardı sımdı hıc bırı beldede yok sebebsız nedenlerle beldeden ayrılmıs olabılırler gerek yok kımsenın kımseyı kırmasına herkes yanlısını anlasın duzeltmeye calıssın baska yolu varmı bunun varsa onerılerını sunsunlar herkes de ona gore hareket etsınler sen gene ıyısın ıyı oldugunu dusunuorum sende 25 sene sonra memurluk yapıpta ınsallah
fesini cıkarmazsın !!!!
SaYGıLaR......
İsMaİL DoĞaN
KıNaSOgLu