Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.02.2008, 18:01   #682
doğankuyumculuk
Yeni Yiğido

doğankuyumculuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğankuyumculuk Şuan doğankuyumculuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.06.2008 18:12

Tecrübe Puanı: 675 doğankuyumculuk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
merderli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir aydır ben izliyorum adım geçiyor ama müdahale etmedim ama
dedi kodu yapılıyor,
Allah aşkına sitedekiler Gümüşdereye neler yaptık Kafamızı ellerimizin arasına koyalım düşünelim.ve yazalım
1- 2005 yılı içerisinde Beldemizden 100 çocuk, Çevre Köylerden Karamehmet oğlu köyünden, Zengi Köyünden, Gazi Köyünden, Hıdırnalı Köyünden, Olukman Köyünden, Kuzören Köyünden, Alahacı ve Ovacık Köylerinden Toplam 150 Çocuk Beldemizle Beraber
250 çocuk sünnet yaptırdık bunuda gerçek Gümüşdere Sevdalılarının katkıları ile yaptık, Deniz Feneri derneğinden Sünnet olan çocukların ailelerine gıda ve giyim yardımında bulunduk, Bu yardımın yapılmasında hemşerimiz Sakarya Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Serdar ÖZDEMİR vesile olmuştur. Sünnet olan çocukların kıyafetleri Çerkez köy Belediye Meclis üyesi Avukat Hemşerimiz Ozan GENÇ bey ayrıca İstanbul Samadıra Belediye Başkanlığından kıyafetlerin alınmasına İstanbulda bulunan Hemşerimiz Makine Mühendisi Abdullah GENÇ beyin katkıları olmuştur bu sünnet proğramının gerçekleşmesinde isismleri yazılı olanhemşerilerimize buradan teşekkürlerimi sunuyorum böyle hayırlı işlere katkıda bulunmalarını diliyorum. Bu sünnet işinin yapıldığını açıp sora bilirsiniz adı geçen köy muhtarlarına neden böyle şeylerimizdenhiç bahsedilmiyor.

2- Beldemiz Sağlık ocağı Binamız 1978 yılında köy konağı olarak yapılan bir binada hizmet ediyordu, Mevcut Belediyemiz yöneticilerinin katkıları ile Avrupa Birlğini hibe proğramından 295 bin ero bağış alınarak 3 ay gibi kısa sürede modern bir sağlık ocağı binamız yaptırılmış olup, Beldemiz ve çevre köylerin hizmetine sunlmuştur. Takip edin Basından yakında törenle resmi açılışı yapılacaktır.

ORHAN ABI TAMAM ÇOK EDEBİYATLAR PARÇALAMISSINZ BEN ANLIYORUM ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ SN BUUYK ADAMSIN BEN BUNLARI HER ZMAN SÖYLUYORUM SÖYLEMEKLE KALMIYOM ANLATIYOM KEDI CİGERE ULAŞAMAMISTA MUNDAR DEMİŞ YES PLİS GUTTUMARA