Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.02.2008, 20:14   #50
Efe Cemil Şeker
Yiğido

Efe Cemil Şeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Efe Cemil Şeker Şuan Efe Cemil Şeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2009 13:25

Tecrübe Puanı: 666 Efe Cemil Şeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Bir liberal kahvede dedi ki…

Kendisini uzun zamandır tanırım.
Liberaldir ve avukattır.
Liberalliğini yakın geçmişte aynı adı taşıyan bir partide yönetici olmaya kadar vardırmıştır.
Liberalimiz hoşsohbet olmasının yanı sıra sıra dışı argümanları sebebiyle iyi bir sohbet sabotajcısıdır da aynı zamanda.
Ayrıca sık sık altını çizmekten geri kalmadığı şekilde ateisttir.

Hemen her gün yaptığımız kahvehane sohbetlerinden birinde bu liberalimiz bir gün şöyle dedi:
“Laik veya solcu biri diyor ki: ‘Mübarek dinimizde başörtüsü yoktur.’
Ateist ve liberal avukat arkadaş bunu söyledikten sonra büyük bir kızgınlıkla kendi yorumu olarak şunu ekliyor: “Behey adam, ‘mübarek dinimizde’ başörtüsü varsa uyacak mısın yani?Kahvedeki herkes gülüyor tabii.

Ve aynı liberal avukatımız şunu da ekliyor:
“Sen tut ilkokuldan beri dinimizin emri diye başörtüsünü öğret, o yavrucağımız da başörtüsünü senin eğitim ve öğretiminden sonra doğal olarak taksın. Ondan sonra da sen üniversite kapısına başörtüsü ile gelen kızın yüzüne pençelerini uzatarak onu tırmalamaya çalış, eğitim hakkını gaspet…Böyle kepazelik olur mu? Vallahi ben o üniversiteli kızın yerinde olsam o üniversiteyi gaz döker yakarım…Kim, nasıl, hangi gerekçe ile benim temel bir hakkımı engelleyebilir?”

Böyle öfkeleri de olan aynı liberalimiz bir gün de şöyle dedi:
“Ben yetkili olsam okuma yazma bilen kim varsa (ilkokul diploması yeterli) bir sınav yapar, en zeki cevabı kim vermiş, en yüksek puanı kim almışsa, o şahıs bir çoban da olsa onu alır, üniversiteye doktor olarak da, doçent olarak da, profesör olarak da atarım.
Bugünkü sistemin bilim adamı filan yetiştirdiğini düşünmüyorum….”

Yaa gördünüz mü siz? Bazı meselelere böyle bakanlar da var işte.
Yalnızca elinde boru ya da yetki olanların her söylediği ile sınırlı değil düşünceler.
Bilmem anlatabildim mi? Kabul edersiniz, etmezsiniz, eleştirirsiniz şudur budur… Bir dinlersiniz önce değil mi ama.

Keditörden