Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.02.2008, 19:52   #58
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 904 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gencimiz vatan haini cikti kardesim.kimisi diskoda barda fink attigi icin,kimisi Hrant Dink gibi aydinlarimizi oldurmek icin maşa oldugu için,kimisi başbakan babasının parasıyla gemicikler aldigi için.Kimisi de böyle yapacaklarsa tam yapsınlar çene altı neymiş diyerek bu türban olayının altındaki büyük komployu gormedigi için.

Gencimiz vatan haini çıktı evet.Açlık sınırında olan bi ulkede ac kalan onca insanı goremeyip türban davasına taktığı için.Ezilenin deil para babalarının ardında durdugu için ve bu sistemi çıkar aracı olarak kullandıgı için.Siz AKP hukumeti devrini cok iyi somuruyorsunuz,istediginizi yaptırarak.Aklınızda kendi idealleriniz var,yok turban,yok muslumanların ozgurlugu.Ya dierleri,dierleri ne olacak?Oldurulen onca rahip,onca aydın.Her gun gozaltına alınan onca ogrenci ve en kotusu evine ekmek alamayan onca baba?Kimin umurunda bunlar merak ediyorum

Onca rahip he ben öldürülen onca rahip göremedim ama.Evet bizde türbanı savunuyoruz çünkü bizde o konuda çok ezildik bunun sende çok iyi farkındasın.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif