18.02.2008, 20:07
|
|
Yiğido
xwst Şuan
Son Aktivite: 23.01.2010 18:43
Tecrübe Puanı: 657  
|
--->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
Ya dier konuda da dedim benim soyleyecek cok seyim yok.
Bakın sag ve sol Farnsiz devriminden sonra avrupada ortaya cıktı fakat hic bi zaman kabul gormedi sag fakat TR de durum tam aksi.Neden?Cunku sag her zaman iyimser,utangac,dindar gibi gorundu halka,e tabi biraz da saf olunca halkimiz.TR de biz eziliriz kardesim,ki ezildik de.İskencelerde benim abim aklini yitirdi.Neden?Sosyalist oldugu icin elbette.Kim yapti peki?Açik hersey...
Bu ulkenin bi politikası vardır bilir misiniz bilmem.''İti ite kırdırma.''TR sosyalizmden her zaman korktu ve bunun için once ülkücü gençliği yetistirdi ve tabi gördük ki Susurlukta ülkücü gençliğe sahip çıkamıyor.Evet sosyalist platformu susturuyor ama ülkücüler mafya olma yolunda.Daha sonra da İslami gençlik ortaya cıktı.Nasıl ki ülkücüler ezilmediler,paşa gibi yaşadılarsa Islami genclik de boyle yasadi.Cekimser,iyi niyetli genclik Bunlarla da Hizbullah'ın olum evlerini biliyosunuz kürtleri kırdırdı,bastırdı.Mardin'de nice arkadasımı katliamlara verdim ben.Ve ne olacak biliyo musunuz?İki gun sonra size de sahip cıkamayacak ve siz de eriyip gideceksiniz.
Su anda nasıl ki ulkuculere operasyonlar duzenleniyosa siz de oyle olacaksınız ve baska bir sistem ortaya cıkarılacak.Buna ''İti ite kırdırma'' diyor derin devlet ki biz ne sizi ne de kendimizi it olarak goruyoruz.
Dedim ya soylenecek cok sey var aslında ama hic bi sey de yok.Kendiniz bilirsiniz,olacakları hep beraber izleyip gorecegiz.Siz bilirsiniz,biz biliriz.Olacak bize olur kardesim,para babaları yine hisselerinin hesabını yapar.Olacak bu halka olur.
|
|
|