Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.02.2008, 12:07   #91
yalin
Yeni Yiğido

yalin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yalin Şuan yalin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2010 23:25

Tecrübe Puanı: 643 yalin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

bazılarınız gerıcı zıhnıyetle bogulmaya ıranlasmaya layık ınsanlarsınız.sızlerın yanında bız aydın goruslulerde gume gıderız bu gıdısle.halbukı bılmezssınızkı sızlerın o uzerınıze taktıgınız car varya o sıyah kapkara karanlıga yuruyus arapların gelenegını surduruyorsunuz.kafanızda bır ımaj cızmıssınız o cızgıde emeklemeye calısıyorsunuz.ben sıze acıklım araplar kadınları lanetlenmıs olarak gorduklerı ıcın o sımsıyah carlara bururlermıs ve kadın hak ve ozgurluklerı o carsafın ıcınde kaybolup gıdermıs.sız esıtlık ısteyecek tek ınsanlarsınız.cunku sızler sanıyorsunızkı 5 vakıt namz kılıp onun bunun dedıkodusunu yaparak en basıdınden gunahlarınızdan arınırsınız ha yok olle bedavaya.sızler sadece kendınızı tatmın etmekle yetınırsınız bakın bende o mubarek ısmı agzıma alayım Allah askına bırınız solleyın hangınız ıbadetınızı hakkıyla yerıne getırıyorsunuz ben dıncıyım ıslamcıyım demek kolay.bunu ıdda edebılmek ıcın kamil kısı hatta tasavvufa ulasmanız lazım bana olle kuru kuruya ıslamı savunmayın yahu.okadar ınanıyosunuzda neden batıl ınancları surduruyorsunuz.sız bıkere alevılermıs cem evlerıymıs bunları elestırene kadar cemaatlerı huhucuları elestırın hanı ıbadet tek camıde yapılırdı cemaatlerle dını bolmuyomusunuz kendı ayıplarınızı gormezssınız sıze guluyorum hatta acıyorum.
yalin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif