-->: --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
Alıntı:
yalin Nickli Üyeden Al?nt?
ozaman neden benım fıkırlerımı yorumumu kısılestırıp bukadar uzattınız bana bak cocuksun daha bende demokratık yaklasıyorum ıste bana tutup dını nutuklar sallayarak suclamaya tabı tutarsan bende sana tasavvufa ulastınmıkı bana dıncılık taslıyosun derım demokratca ozgurce...mantıksız olmus senı susmaya davet edıyorum ve dıyorumkı konusup komıklıgını bellı edıcene susta suphe duyalım
|
dini nutuk mu salladım hani nerede.....?
hiçbir soruma düzgün cevap vermiyorsun..hala komik duruma düşme diyorsun..komik olan sensin...
sivas olaylıyla alaklı sözlerimi 99 defa söyledim bir kez daha söyliyeyim madem kafana yüzüncüde girecek..
sivas olayları,rahip antoro cinayeti,malatya zirve yayınevi cinayeti...hepsi de şer odaklarının işi bunu bilmeyen bir sen ve senin gibiler kaldı...kim bilir belki de şer odakları....neyse boşver...
sivasta alevi-sunni yüzyıllardır beraber yaşadı kardeşçe....yüzyıllar boyu yaşadı da 2 emmuz 93 günü mü yaşayamadı...bu kadar cehalete ben pes derim..