-->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
1-sivasta insanların yakılması,rahip santoro cinayeti,malatya zirve yayinevi cinayeti..hepsi aynı zihniyetin hepsi türkiyeyi karıştırmak isteyen güçlerin işi..bunu anlamak için alim olmak gerekmez..sivasta yaşananları tasvip etmek asla doğru değil ama bir laf vardır.."istediğini söyleyen,istemediği şeylere maruz kalır"..sivasta kendini aydın zanneden insanlar da bu atasözününü kurbanı oldu..bugün sivasta ramazanda gel çarşıda pazarda yemek ye,istediğin kıyaftei giy kimse sana hiçbirşey demez..sivas böyle bir şehir..ama gizli güçler meydana çıkınca o hadise oldu....yani yüzyıllardır sivasta alevilerle-sünniler kardeşçe yaşadı da "2 temmuz 1993 "günü mü yaşayamadı..?
2-demokrasiye saygı duyun..halk yüzde 46 oy vermişse ve diğer bir parti yüzde 47 oy alamamışsa bu hükümete saygı duymak zorundasın...demokratsan saygı duyarsın,ama baskıcı,dayatmacı bir anlayışın varsa senin yerin de ırak gibi ülkelerdir o zaman..
3-ben bir bayım ama bayan olsam türbanı takardım ve ne pahasna olursa olsun çıkarmazdım..ben bu düşüncelere sahipken 4 yıl boyu ünişversiteye elimi kolumu sallaya sallaya girdimm...ama aynı düşünceye sahip bir bayan alınmıyor...atatürk bu ülkede erkek-kadın eşitliğini ilan etmedi mi...güya islam kadını erkekten aşağı görüyordu..
4-türbana karşı çıkanların hepsi menfaatleri için karşı çıkıyor..lağım fareleri gibi..onun bunun pisliğnden besleniyorlar...lağımın pisliği kesilmesin diye de böyle feryat figan ediyorlar..
5-asla ve asla hiçbir partiye oy vermedim vermem de..senin gibi bir siyasi düşünceye körü körüne bağlanmış yazılar değil benim yorumlarım..
6-delinin b.kunu bellediği gibi tutturmuşunuz bir siyasi simge...yahu hangi siyasi görüşün simgesi bu...bir başörtülü mhpye de oy verebilir,akapeye de chp ye de...ee kimi yansıtıyor bu türban şimdi..
7.türban takmak aşırı inançlılığın sembol olmadığı gibi türbansızlık da inançsızlığın sembolu değildir...başörtülü olmak siyasi simgeyse,başı açık olmak da siyasi simgedir o halde..sünnetli olmak da siyasi bir simgedir o halde..sünnetli erkekleri de üniversiteye almayalım olmaz mı..
sonuç....türkiye şeyhler,dervişler ülkesi değilse, enfaatçilerin,yalakalrın,lağım farelerinin ülkesi hiç ama hiç değildir..