Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt?
dini nutuk mu salladım hani nerede.....?
hiçbir soruma düzgün cevap vermiyorsun..hala komik duruma düşme diyorsun..komik olan sensin...
sivas olaylıyla alaklı sözlerimi 99 defa söyledim bir kez daha söyliyeyim madem kafana yüzüncüde girecek..
sivas olayları,rahip antoro cinayeti,malatya zirve yayınevi cinayeti...hepsi de şer odaklarının işi bunu bilmeyen bir sen ve senin gibiler kaldı...kim bilir belki de şer odakları....neyse boşver...
sivasta alevi-sunni yüzyıllardır beraber yaşadı kardeşçe....yüzyıllar boyu yaşadı da 2 emmuz 93 günü mü yaşayamadı...bu kadar cehalete ben pes derim..
|
Öncelikle, üniversitelerin insanların inancını serbestçe "yaşayabilecekleri" bir yer olmadığını düşünüyorum. Üniversitede inanç dahil her şeyi tartışabilirsiniz, ancak inancın yaşanması için dışarıda olması gerekiyor. İkincisi, "özgürlük" deniyor ve benim buna itirazım var, zira ben başını örten insanların özgür olduklarını düşünmüyorum, dolayısıyla özgür olmayan insanların özgürlüğünü savunmanın o insanlara karşı da olumsuz bir tavır olduğunu düşünüyorum. İnsanın en önemli değer olduğu, tek değer olduğu akademide, özgürsüzlüğün özgürlüğü savunulamaz.Kendın diyorsun ben okudum dıye.Bende okuyorum üniversiteyi.Bna bişeyi daha öğretmiş oldun eğitim dört duvar arasında olmuyormuş.