Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.02.2008, 23:19   #145
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
yalin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle, üniversitelerin insanların inancını serbestçe "yaşayabilecekleri" bir yer olmadığını düşünüyorum. Üniversitede inanç dahil her şeyi tartışabilirsiniz, ancak inancın yaşanması için dışarıda olması gerekiyor. İkincisi, "özgürlük" deniyor ve benim buna itirazım var, zira ben başını örten insanların özgür olduklarını düşünmüyorum, dolayısıyla özgür olmayan insanların özgürlüğünü savunmanın o insanlara karşı da olumsuz bir tavır olduğunu düşünüyorum. İnsanın en önemli değer olduğu, tek değer olduğu akademide, özgürsüzlüğün özgürlüğü savunulamaz.Kendın diyorsun ben okudum dıye.Bende okuyorum üniversiteyi.Bna bişeyi daha öğretmiş oldun eğitim dört duvar arasında olmuyormuş.
1-yahu türbaını takan hanımefendi türban içinde kendini daha özgür hissediyorsa ne diyeceksin..

2-evet insan biricik,yegane değerdir...ve azınlığın asılsız paranoyaları, çoğunluğun eğitim hakkını elinden alamaz..

3- hayatta herkes öğrencidir..bunu da öğrenmiş ol bari..