Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.02.2008, 08:26   #19
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: BUNLAR BİR ZAMANLAR TÜRKTÜ

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi iyi güzel demissinde
bu olanlar ne zaman oldu??? yani bu sirketler satilmis deniliyor... neden ne zaman kime satildigi yazilmiyor... bu kadar zormu bu???
ben göremiyorum ve arastirmak istedim türk telekoma girdim bakim dedim kim ne zaman almis vs yok yazmiyor.... yaa allah askina bir bilen varsa sunlari tam tarih olarak kime satilmis oldugunu yazsinda bilmeyenlerde bigilensin.
bu sitemim sana degil
ortaya biseyler atipda gerisiyle ilgilenmeyenlere...

yarin karsiniza cikip bende diyebilirim, sivaslilar.netde gezen su bu üye aslinda bir ajandir... felan filan... yada ne bilim baska bir sey arasina bir kacda dogru bilgi eklerim ve hepsinide dogru gibi gösteririm.

Benim sadece istegim ne olursunuz aciklayin. Körmüsünüz kör olmaya devam edin demeyin bosuna.
Selam güzel şeylerden bahsediyorsun ama herhalde çok polisiye dizi ve roman okumuşsun,Ajanlar falan.Türkiye muz Cumhuriyeti değil Türkiye Cumhuriyeti biz farkında olmasak da büyük bir devlet arkadaşım Her isteyen istediği gibi oturup yazı yazamaz herhangi bir konuda aslı astarı olmayan konularda beyanat veremez,karalama yapamaz.Herşeyden önce bizim sitemizin yöneticileri buna izin vermez,Senin gündemden bu kadar uzak herşeyden habersiz olman beni şaşırttı biraz araştırmacı birazda meraklı olursan bu sorunları aşarsın kimin ne demek istediğini anlarsı.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır