Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.02.2008, 11:59   #163
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O yanginda en onde olanlari o oteli yakmaya kirmizi mumlu davetiyeylemi cagirdilar peki? o en ondekiler ve onlarin arkasindakiler yuzunden guzelim sivas'tan "haber alinamiyor" yillardir, o yillarda daha dogmamis sivasli cocuklar bile oduyor bugunlerde o "haber alinamayan" vatandaslarin yaptiklarinin ve "yaktiklarinin" bedelini.

Herkesin birbirinin ozgurlugune saygili olmasi konusu son derece dogru, ama serbest olmayan turban degil, turban evde sokakta kisinin hayatinda zaten serbest herkeste saygi duyuyor elbette ki... burada onemli olan turbanin devletin kurumlarina sokulmak istenmesi,fikir ayriligi yaratan nokta bu. Turbanin universitelerde olmasi bunun icin ilk adim, devletin kurallari,kanunlari,nizamlari var bunlarin konulma sebepleri var, asil dert tasa bu nizami,duzeni degistirmek, asil amac Turkiyeyi Islami esaslara gore yonetilen bir ulke haline getirmek,Turkiye'yi nufusun cogunlugu Muslumanligi tercih etmis demokratik,laik bir ulke olmaktan cikartip Muslumanligin ayni zamanda yonetim bicimi oldugu bir din devleti haline getirmek bu ikisi arasinda nuans degil dev gibi bir fark var.... buna da bu ulkede birilerinin karsi cikmasi son derece dogal.

Sonuc olarak herkes birbirine elbette saygi duysun, ama gucu eline geciren kendi duzenini dayatma yoluna giderse bu isin sonu yok...Aslolan Turkiye Cumhuriyetinin varligi,huzuru ve refahidir belli kesimler daha rahat etsinler diye bunlar tehlikeye atilmamalidir.
yahu yüz kere sordum bir kere cevap alamadım...sen cevap ver bari...

madem amaç islami rejime gitmek..ve türbanı engellleyince bu tehdit ortadan kalkıyor..

sorum şu?

ben bir bayım ve türban takmıyorum haliyle...ancak en koyu başörtülü hanımefendiden daha koyuyum,cemaatçiyim,tarikatçiy im,şeritatçıyım,şeyhciyim,müri dciyim...ben üniversitelere rahatça giriyor çıkıyorum...kamu kurumlarına da rahatça giriyor çıkıyorum...kim bilir belki yarın bir kamu kuruluşunda yönetici olacağım....

ben ve benim gibi yüzbinleri engellemek için kriteriniz ne...

aynı dğüşüncelere ahip bayı alıyorsunuz bayanı almıyorsunuz....atatürk bu ülkede kadın-erkek eşitliği ilan etmedi mi...?