Alıntı:
relevant Nickli Üyeden Al?nt?
bana beldeyi anlatmanıza gerek olmadığı kanısındayım ben beldeyide beldedekileride tanırım önemli olan benim kim olduğum mu yoksa beldenin sorunlarımı 17 yıl önce belediye olan köyle şimdiki arasındaki gelişmeleri yenilikleri bana sıralayabilirmisiniz.sadece birkaçtane projeyle gümüşdere ilçesi altında diğer beldeler toplanabilirdi ama bırakın onu yapmayı diğer beldelerden daha geride.daha en basitinden belediyeye ait bir internet sitesi dahi yok gümüşdereden yıllar sonra belde olan yakupuğlonda bile varken.
|
bir gümüşdereli önce kendini tanıtır siz ben tanırım ama arkadaşlarında tanımasını isterim yüzümze bez cekipte kimseye kara vurmamıza gerek yok bence beldemiz 3 tane belediye başkanı görev yaptı herkes elinden ne geldiyse beldemiz adına yapmıştırben ondan eminim o da büyük bircesaretir cıkıp ben beldeme hizmet edecem demek de cesaretir siz isminizi acıklamakda bile o cesareti gösteremesiniz kendinizi acıklarsanız belki sizin gibi gümüşdere ilcesi adı projesi adı altında senin başında toparlanırız gümüşderenin ufku acık insanlara ihdiyacı vardır ben gümüşdereli hamşerilerim adına eminim ki sizin ufku acık insanın yanında olurlar siz daha iyi hizmetler yaparsınız kardeş sen önce kimsin onu yaz takdiri bizlere bırak