Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.02.2008, 07:37   #175
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blacksky Şuan blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.12.2015 16:21

Tecrübe Puanı: 748 blacksky isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yahu yüz kere sordum bir kere cevap alamadım...sen cevap ver bari...

madem amaç islami rejime gitmek..ve türbanı engellleyince bu tehdit ortadan kalkıyor..

sorum şu?

ben bir bayım ve türban takmıyorum haliyle...ancak en koyu başörtülü hanımefendiden daha koyuyum,cemaatçiyim,tarikatçiy im,şeritatçıyım,şeyhciyim,müri dciyim...ben üniversitelere rahatça giriyor çıkıyorum...kamu kurumlarına da rahatça giriyor çıkıyorum...kim bilir belki yarın bir kamu kuruluşunda yönetici olacağım....

ben ve benim gibi yüzbinleri engellemek için kriteriniz ne...

aynı dğüşüncelere ahip bayı alıyorsunuz bayanı almıyorsunuz....atatürk bu ülkede kadın-erkek eşitliği ilan etmedi mi...?

Soyle cevap vermeye calisayim kendi gorusumce, turbani senin tarif ettigin insanlar bir simge ve silah haline getirdiler zaten, turban o senin bahsettigin zihniyetin simgesi haline getirildi yani, anadolu kadinin basortusunu alip kendilerine bu sekilde mal ettiler, bu sayede kamplasma yaratildi, bu sayede birileri mazlum gosterildi ve cikar saglandi. Turbani kamusal alandan uzak tutmak isteyenlerin yaptigi, bu silah haline getirilen giysinin devlet kurumlarini disinda tutarak laiklik karsiti zihniyetin laik Cumhuriyete meydan okumasini engellemektir.Senin yazdigin gerici dusunceleri beynin icindeyken engellemek cok zor, ama disa vuran eylemlerini,faaliyetlerini engellemek mumkun, yapilmaya calisilanda budur.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif