Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt?
SEVGİLİ BEKİR GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNDE NEYİ KASTETTİĞİM ANLAMADIN HERHALDE BURDA SENİNLE SOHBET ETMEK KONUŞMAK ÇOK GÜZEL BU HOŞUMA GİTMESE ATEN BURDA OLMAZDIM. AMA KINAŞOĞLU İLE MUHABBETLERİNİZE BAKIYORUM BİRBİRİNİZİ SUÇLAYIP DURUYORSUNUZ ESKİ DEFTERLERİ KARIŞTIRIYORSUNUZ BUNLAR HOŞ ŞEYLER DEĞİL BEN SİZİ SEVDİĞİM İÇİN YAZDIM ALTTA TIRNAK İÇİNDE BİR YAZI DHA VAR ONU OKUMAMIŞA BENZİYORSUN.
BEN GÜZEL GÖRDÜĞÜM HOŞUMA GİDEN BİR YAZIYI BİLGİSAYARDAN,KİTAPTAN NERDE BULURSAM ORDAN ALIRIM VE PAYLAŞIMA SUNARIM HOŞUNA GİDEN OKUR GİTMEYEN BAKAR EN AZINDAN DEDİKODUDAN ÇOK DAHA İYİDİR.
|
Mehmet Hocam ben allaha şükür suçlanacak birşey yapmadım eğer öyle bir konuma düşersm çıkar kendimi savunurum bukadarınıda yapacak becerim var.Kınaşoğlu kendini tanıtmadan yazan arkadaşışın ben olduğumu sanıyor ama ben değilim.Kınaşoğluda bunu kötü niyetle yapmıyor diyorki arkadaş kimsin bilelim burda yabancı kimse yok diyor bir nevi orta harman muhabbeti yapılıyor bu benim hoşuma da gidiyor.Bekirin beni kızdırmasıda benim hoşuma gidiyor bunda ne kötülük varki.Hocam görüntü kirliliği diyorsan bunu burda değil başka yerde ara bulamazsan ben sana görüntü kirliliğinin yaşandığı yüzlerce konu göndereyim.Sen bu siteye girenekadar biz gayet seviyeli bir ortamda muhabbet ediyorduk bi geldin pir geldin milleti iğneleyerek ortamı gerdin siteyi bu hale getirdin allaha şükür.Geriye dönük bütün yazıoları oku sen gelenekadar herşey seviyeli bir şekildeydi.Ben görüşlerimi yazdımSelamlar. sana karşı bir terbiyesizliğimiz varsa özür dilerim.