Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.02.2008, 15:20   #873
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BEKİR BENİM HAKKIMDAKİ DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDERİM EĞER SEN ÖYLE DİYORSAN DOĞRUDUR. BEN SENİNLE İLGİLİ KESİNLİKLE OLUMSUZ BİR ŞEY YAZMADIM BENİM SADECE BURDA İĞNELEDİĞİM ŞEY ŞUDUR 15 YILDA 1 ŞENLİK VE 250 KİŞİNİN SÜNNET EDİLDİĞİ BEN BUNUN DIŞINDA İĞNELEYECEK VEYA ANLAŞILAMAYACAK BİŞEY YAZMADIM SENİN BU YAZIYI YAZARKEN BENİ DE TARTIŞMA ORTAMINA ÇEKMEK İSTİYORSUN AMA BEN GELMEM KUSURA BAKMA
Hocam estafurullah Sen beni tanımıyorsun burda çekinilecek korkulacak bir tartışma ortamıda yok seni bu ortama çekmek gibi bir niyetimde yok öyle bir durumda yok sen sabah geldin karılar hamamı falan bir fırça kaydın bizde bunun cevabını yazdık.İyiki bekir sitede yoktu asıl bekir olsaydı seni ortama o çekerdi ben o arkadaşlık gurubunda zarar görmediğim insanların başında sen varsın benim seninle veya bir başkasıyla ne gibi bir pıroblemim olabilirki İsteyerek sana kabalık,kasti birşey yapmak aklımın ucundan geçmez ama istemeyerek sana karşı bir yanlışım olduysa gerçekten herkesin önünde özür diliyorum.Kusura bakma.Sen siteye girdin bana mesaj yazdın eski osmanın bekir diye bağırdın bu benim çok hoşuma gitti mutlu oldum Msn den bana ulaştın konuştuk değilmi.? Ama ne olduysa sonra Msn ni sildin bana karşı bir tutuma girdin yanlışsam düzelt bunuda ben anlamadım.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla