Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.02.2008, 14:59   #46
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 846 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivas'ın 2008 Rotası

Alıntı:
doganay Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar;

Ben aranıza BURSA dan katılıyorum. Bursa'da otomotiv sektöründe yönetici olarak çalılşıyorum.
Ben SIVAS lı olmayan ama, SIVAS'a yıllardır gidip gelen ve nedendir bilemediğim çok seven bir insanım. 1992-2000 yılları arasında devamlı gidip geldim. Son iki aydır, SIVAS organize sanayiine devamlı olarak iş görüşmesine geliyorum.

2000-2008 yılları arasında SIVAS gerçekten çok değişmiş. Dışarıdan bir gözlemci olarak sizlere şu kadar söyleyebilrim. Eksikleri ile de olsa gelecekte Organize Sanayi Bölgesi Anadolu'nun gururu olmaya aday bir yer.

Lütfen arkadaşlar şehrinizin değerini ve kıymetini bilizin. Beni de bir SIVAS aşığı olarak kabul ederseniz aranıza, SIVAS şehrimizin değerini bilelim diyorum.

Saygılarımla

Öncelikle sitemize ve Sivasımıza hoşgeldiniz.

Bahsettiğiniz gibi Sivas OSB'de son 4-5 yılda önemli gelişmeler oldu, ciddi yatırımlar yapıldı. Bunlar bizim için sevindirici, fakat tabii ki Sivas'ın hızla boşalan kırsal nüfusunu istihdam edecek seviyede yatırımlar henüz tam olarak yapılamadı. Aslında Sivas OSB'de yetersiz olduğunu söylediğimiz yatırımlar tüm Türkiye'de OSB'lerin çoğunluğu için geçerli. Hala bir çok OSB istenilen yatırım miktarının çok az kısmına ulaşabilmiş durumda.

İnşallah ilerleyen yıllarda Sivasımız hem 1. OSB'de yeterli doluluk ve istihdam oranlarını yakalayacaktır hem de kurulması planlanan 2. OSB'ye yeterli miktarda yatırım çekerek işsizlik sorununa bir nebze olsun derman olabilecektir.

Sivas'ın ve Türkiye'nin kurtuluşu bu yoldan geçiyor: Üretim, üretim, üretim...