Alıntı:
Fatihmd Nickli Üyeden Al?nt?
Nazlıgül kardeşime üstteki yazısında katılıyorum.
Konunun ilk mesajlarında Sn. Abircanın Nazlıgül kaynak belirterek yazmış olduğu yazıya değilde direk Nazlıgüle karşı tutunduğu tavırı kınıyorum. Ve mümkün olduğu kadar Abircan ın bulunduğu konularda yazmamaya gayret ediyorum.
Hoş görünün olması gereken bir ortamda bu kin bu nefret neden. Bu memlekette Aleviside istediği gibi yaşıyor, kürdüde, Bu memlekette asıl ezilen varsa müslüman Türklerdir.
Saygılarımla.
|
haklısın allah razı olsun senden kardeşim,
bu ülkede camiye giden birine lafmı edildi, oruç tutana tutmamı dendi, başını örtene örtmemi dendi, hacca gidene gitmemi dendi, am bu ülkede yüzyıllardır aşağılanan horlana asimile edilen inanç gurpları var en büyüğü ve türklüğün timsali alevilerdir, türkçenin yaşatılıp geliştirilmesinde milli birliğin çimentosu olan kesimi haksızlığa uğramadı , yok sayılmadı küfür edilmedi dersen sanada pes derim , boş hayal görüyor düşünüyor ve yazıyorsun derim arkadaşım,
diyanet işler var bende vergi alır bana hizmet etmez etmediği gibi cenazemize bile camide küfür eden maaşlı imam memurlar var,
eğer gerçek laik olacaksak önce diyanet kaldırılmalı herkes kendi inanç örgütlenmesini ve parasal kaynağını kendi karşılamalı , 8 tane yatırmcı bakanlıktan daha çok bütçeyle 100.000 imam barıdır banada küfür et sonrada laikiz de olmaz,
kürdüde istediği gibi yaşıyor dedikten sonra zaten daha diyecek bişey hiç kalmadı, yaşadığımız şu savaş bile neyin nesi arkadaşım , bugün abd bile resr çekiyor çık artık benim petrol kuyularımın yanından diye ,
ırakta yüzbinlerce müslüman öldürüldü senin türbanist eylemcilerin dha bir cuma bile gösteri yapmadı, islamın bir çok değeri eseri belgeleri talan edildi kaçırıldı yakılıp yıkıldı ırakta , senin müslümanlığın sadece ve sadece nekadar inancın içinde olup olmadığı belli olmayan türbanla sınırlı kaldı,
daha yazacak çok şey var ama benim sana ayırabileceğim zaman bu kadar , geri kalanını istersen aklınla sezginle nedemek istediğimi arar bulursun,