Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.03.2008, 18:25   #10
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: NASIL KANSER OLUNUR ?

Ben suçluyu yakaladım arkadaşlar.Cezası ne olsun? Taksim meydanında asalımmı? Yoksa taşlaya taşlaya öldürelimmi:? Veya meydan dayağı atarak linçmi edelim? . Yoksa onu yüksek yargıyamı teslim edelim.? Ya hep onun yüzünden oluyor bunlar.İnsanları biribirine düşürüyor istemedik suçlara yönlendiriyor, babayı oğula, oğulu babaya düşürüyor hatta devletleri bile biribirine düşürüyor.Heryere rahatlıkla giriyor,dokunulmazlığı bile var Onu gören en sinirli halindeyken bile hemen yumuşuyor,başlıyor diş macunu reklamını yapmaya Herşey onun başının altından çıkıyor.Böyle olmasına rağmen dünyada acayip seviliyor (bazıları sözde sevmiyorum desede) onu sevmeyen yok gibi birşey,öylede torpilliki devreye girince tüm kapalı kapılar hemen açılıveriyor.Söyleyin arkadaşlar biz bu zanlıyı öldürebilirmiyiz karar verelim.Suçlunun kimliğini veriyorum:M.Ö. 479 doğumlu bunca yaşına rağmen çok dinç zamanla şekil ve renk değiştirebiliyor yeşil mor sarı renkleri tercih ediyor genelde.Her ülkede kendini kabul ettiriyor.Haşa ona tapanlar bile var.Ne dersiniz bu zanlıyı ortadan kaldırabilirmiyiz? BİLİN BAKALIM BU SUÇLU KİM???