Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.03.2008, 16:50   #64
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1079 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
efe bey sızı tebrık edıyorum.basortusu sorunu konusunda asla sıyasetcılere prım verılmemelı.bunun sorun olmaktan cıkarılması acılen sart.okumus ınsana cok ıhtıyacımız var.kaldıkı bugun basortulu genclerı bır sekılde engellıyorlar dusunun pkk yandasları meclıse gırmeye basladı.adamlar azmedıyor okuyor egıtım alıyor ust kademelere tırmanıyorlar.neden basortusu pkk dan dahamı buyuk tehlıke bu ulkede lutfen acık kapalı farketmez vatan mıllet sevgısı ıle yanıp tutusan genclerı kazanmaya bakalım artık.
GÖZLERİM YAŞARARAK OKUYORUM YAZDIKLARINIZI HELE O GENÇLER ÖYLE BİR YETİŞİYORLARKİ AKIL HOCALARI ONLARA BİRİCİK GÖZBEBEĞİMİZ CUMHURİYETİ YIKMA YEMİNİ ETTİRİYORLAR, ATATÜRKE DEMEDİKLERİNİ KOMUYORLAR, LAİK SİSTEME SALDIRIYORLAR, DEVLETÇİLİĞİ YOK ETTİLER CUMHURİYETİN 80 YILIK KAZANIMLARINI TAMAMEN SATIP BİTİRDİLER, ORDUYU KARIŞTIRIP BLMEK İSTİYORLAR, POLİSİ ÇOKTAN GÜMÜŞ YÜZÜKLER VE DİĞERLERİ DİYE BÖLDÜLER, AZ KALDI O DEĞER VERDİĞİNİZ CUMHURİYETİ PARÇALAMALARINA SAYIN SAKİN BAYAN

SON PETROL YASASINDAN 7 MADEN YASASINDAN HABERİNİZ VARMI