Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.03.2008, 15:04   #80
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1079 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sizin keyfi acıklamalarınıza devlet ıtıbar edecek degıl o halde tanımınızı kendınız yapın.devlettende onay beklemeyın.devlet zaten sızın ıstedıgınızı yapıyor alevılık konusuna karısmıyor.kıtaplarında yer vermıyor.kendınızle celışmeyın.her ben buyum dıyene yol verılırse dogudada kurt devletı kurmak gerekır o halde.cunku onlarda ben devlet olmak ıstıyorum o halde devlet olurum deme hakkına sahıp olur degılmı.azınlıksınız cok hak ıddasında bulunmayın derım sıze.cunku daha devlet kendı kıtaplarında yer verdıgı kabul ettıgı mezhebe bıle basortusu vs.konularda ozgurluk tanımamısken sıze daha coook var.hem sız bu konuda yasakcı tavır sergıledıgınızı ne kadar cabuk unuttunuz.basortusu yasagını savundugunuza gore kendınıze uygulanan yasaklarıda hos gormelısınız.yoksa sız kendı cıkarlarınız ıcın yasak kelımesını kullanıp bencılce, herkesın ıstedıgı yasak olsun benım ıstedıgım serbest olsun dusuncesınemı hızmet edıyorsunuz.
akıllıyım diyorsun o zaman akıllı ol, mecliste detepeyi, delikteki katil öcalanı az daha geçen yıl o raya buraya ekledikleri kanun maddesiyle affa uğratacaklardı be kadın dikkat et bölen kim hangi anlayış, dini bölücülük ve ayrımcılık olarak kim ve hangi anlayış, dini siyasete ticarete ve yolsuzluğa alet edenler kim , lütfen biraz mehmet şevket eygi oku arkadaşım sonra bana sataş
demokrasinin birinci kuralı azınlığın haklarını güvence altına almaktır, sana göre aleviler azınlıksa ki bence hiç değil biz kurucu unsuruz bu devletin milletin ve kültürün , dikkat et demokrasi azınlığın haklarının teminat altına alındığı rejimlere denir, madem mürekkep yaladın biraz daha gayret et