Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.03.2008, 11:45   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Fethullah abime açık mektup

Bilgi olmadan ne yorum yapılabiliyor ne de araştırma. Konuyu bilir ve özümserseniz inanın taşlar yerine, hiç bir zorlama olmadan oturuyor. Bilince bulmaca kolay çözülüyor. Öğrenmek ise sizinde katılacağınız gibi sabır işi.

Türkiye'de AKP'nin nasıl iktidara geldiğini ya da Fethullah Gülen cemaatinin ABD'de nasıl kolayca örgütlendiğini anlamak için de bilgi gerekiyor. Bilgiye ulaşıldığında da düğüm kolayca çözülüyor. CIA'nin İslamiyet Raporu da AKP ve Gülen'in kodlarını çözmeye yarayan bilgileri içeriyor. Sevgili okuyucular bu rapor aslında her eve lazım. Bence tıpkı bir vasiyet gibi saklayın.O raporu açıklamadan once Gülen efendinin ne haltlar yediğini bir kere daha hatırlayalım.

Gülen efendi emekli vaiz, yazar. Nur Cemaati önderlerinden. 30'u aşkın kitabı ve çeşitli dergilerde makaleleri yayımlanmıştır. Farsça ve Arapça bilmektedir. Hiç evlenmemiş.

Gülen, dinde yenilenmeci görüşleri ekseninde oluşan Gülen Hareketi'nin fikri önderidir diye bahsediliyor kendisinden oysa bu adam tamamen ABD adına çalışan, ABD"nin yüzü suyu hürmetine kendi vatanı ve bayrağı adına ajanlık yapan bir insandır. Bunun gibi adamlara insan demek ne derece doğru olur bilemiyorum ama dilimiz alışmış bir kere. Fethullah Gülen, Susurluk olayı üzerine ve 28 Şubat sürecinde müthiş panikledi ve soluğu ABD "de aldı. Uzun süre ABD'de kaldı. Hükümet ve CIA yetkilileriyle görüşmeler yaptı. Cumhuriyet Devrimi güçlerini, "Arkamda Amerika var" mesajı vererek tehdit etmeye çalıştı. İkinci Cumhuriyetçi köse yazarlarını seferber ederek kendini Amerika'nın adamı olarak savundurttu Dinde yenilenme ve dinler arası diyalog konusundaki abuk subuk fikirleriyle sadece kendi cemaati içinde değil,düşünmesini bilmeyen, koyun gibi güdülmeye alışmış, korkak, filozoflar ve sosyal bilimcilerini de arkasına aldı. Şunu da hatırlatmakta fayda var. Bugün hükümet ortaklarının ya da yeni kurulacak hükümette yer alacak partilerin, kişilerin Gülen efendiyle ilişkileri Amerikayla birlikte hareket etmekten başka bir şey değildir. Tıpkı Mehmet Ağar"ın bu adamı partisine almak istemesi gibi. Meclis tarikat liderlerinin yer alacağı bir mekan değildir. Orası benim meclisim ve beni de benim gibi düşünen insanlar temsil edebilir. İşte aşağıda bahsi geçen adam bugün utanmadan, sıkılmadan Mecliste bizleri temsil etmek için aday olmak istiyor. Böyle bir insanın yeri meclis değil Amerika çöplüğüdür. Fethullah efendi kazayla bu yazıyı okursa bilsin ki Laik Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman tarikat liderlerine teslim edilmeyecek. Türkiye Fethullah gibi adamların ve onu yönlendirenlerin isteği doğrultusunda islam devleti olmayacak. Biz onun yaptığı gibi Amerikaya yalakalık edipte kendi vatanımıza ihanet etmedik etmeyeceğiz de. Fethullah Gülen, baştan sona bir Amerikan Planının parçasıdır. Yeni Dünya Düzeni'nin Türkiye'ye dayattığı Mafya-Gladyo-Tarikat sisteminin bir ayağıdır. Gülen'in önemi, ABD'nin Yeşil Kuşak projesinde üstlendiği rolden kaynaklanmaktadır. Saidi Nursi çizgisinde Erzurum'dan yola çıkan Gezici Vaiz Fethullah Gülen'i, NewYork-Vatikan-Kudüs hattına taşıyan sihirli güç, "büyük müttefikimiz' Amerika'dır. Fethullah Gülen'i Ahlat'tan şimdi bulunduğu Pennsylvania'ya uçuran süreç ve araçlar, CIA tarafından ayarlanmıştır.

Sizlerinde benim gibi düşündüğünüzü biliyorum ve buna dayanarak diyorum ki TARİKAT LİDERLERİYLE,İMAM VE ULAMALARLA, TERÖRİSTLERLE DOLU BİR MECLİS İSTEMİYORSAK BU SEFER OYUMUZU DOĞRU KULLANALIM. BU SON ŞANSIMIZ OLABİLİR.

1980'li yılların başlarından itibaren polis okullarına ve polis akademisi'ne sızarak burada kadrolaşan ve daha sonra personel, eğitim, bilgi-işlem, terörle mücadele, istihbarat gibi birimlerde kökleşmeye çalışan Fethullahçılar, istihbarat birimlerinin yanı sıra, var oldukları her yerde ve ortamda, şeyhleri f.gülen'in kaset ve kitaplarındaki "tedbir ve temkin","taktik ve strateji" içeren direktiflerinin gereğini yerine getirerek bugünkü güç düzeylerine erişebilmişlerdir.

Nevval Sevindi'nin Sabah Kitapları'ndan çıkan, "Fethullah Gülen İle New York Sohbeti" nde ABD emperyalizmiyle Nur tarikatının bağı, açıkça dile getiriliyor.