--->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...
YAA BİDE HAKSIZLIK VAR DİYORUM . burada başörtüsüne tahammül edilmediğini söylüyorlarr.evet arkadaşlar karşılıklı olmalı tahammül. ben türbana tahammül edilmesi gerekli diyenleri,türbanı savunanları bu konuda haklı buluyorum. Evet onlar amerikan emperyalizmine tahammül ediyyorlarsa sizde türbana tahammül etmelisiniz,herşey karşılıklı. Onlar din adına soydunların yapıldığına tahammül ediyorlarsa sizde türbana tahammül edeceksiniz herşey karşılıklı,onlar başbakanlarının bakanlarının 18 yaşındaki çocuklarının 5.milyar sermayeli şirket kurmalarına tahammüş ediyorlarsa sizde türbana tahammül etmelisiniz herşey karşılıklı. onlar cumhuriyetin kendileri için bir nimet oklduğunu bilmeyip yıkmaya çalışanlara tahammül ediyorlarsa sizde türbana tahammül edeceksiniz.onlar halkın gözüne baka baka insanları keriz tyerine koyulmaya tahammül ediyorlarsa sizde türbana tahammül edeceksiniz herşey karşılıklı,.onlar amerikaya karşıyız deyip çocuklarını amerikada okutanlara minnet duyabiliyorlarsa tahammül ediyorlardır demektir. sizde türbana tahammül edeceksiniz. ona göre
|