Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt?
Bazen Sivaslı olduğum için yüzüm kızarıyor. Ne kadar basit ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Halen savunuyorsunuz şu partiyi. Kapatma kendilerine olunca demokrasi havarisi kesiliyorlar. Arkadaşlar bu ülkede CUMHURİYETİ ve onun temel ilkelerini koruyan bir HUKUK var. Herkes ama herkes ona uymak zorunda.Hiç kimse %bilmem kaç oy aldım diye hukuka uymamazlık yapamaz. Sizin anlayacağınız dille söyleyeyim. Ben muhtarım, ben korucuyum, ben Jandarmayım diye kimse aklına geleni yapamaz, aklına geleni söyleyemez. Bu Başbakanda olsa Cumhurbaşkanı da olsa söy le ye mez. Her şeyi getirip Türbana takıyorsunuz. Biliyormusunuz AKP yi kapatmak isteyen Abdurrahman Yaçınkaya öyle demokrat adamki türbanla falan işi yok. Sekreteri bile türbanlı adamın. Cumhuriyet hepimize lazım. Lütfen Cumhuriyete ve ilkelerine sahip çıkalım. Türkiye ye müslümanlık Akp ile mi geldi. Ondan önce biz müslüman değilmiydik. Bize ne yaptıda müslümanları inanan, inanmayan diye karşı karşıya getirdi. Lütfen birde bunları düşünün.
|
Tebrikler okuduğum en anlamlı yorum.Kim olursa olsun hiç kimse T.C. Anayasasının üzerinde kendisini görmesin. Cumhurbaşkanıda olsa bu yasalara uymak zorunda. Sen kalk önüne gelene karşı çıkana muhalaefet yapana bağır çağır herşeyi ben bilirim de hukuğun üzüerinde gör kendini ,"Demokrasi bir araçtır gerektiği yerde bineceksin gerektiği yerde ineceksin" de anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemez denen maddelerini ufak ufak çatlatmaya çalış,ondan donrada kalk yok şöyle yok böyle beni neden kapatıyorlar diye isyan et.Herkes yasalara saygılı olacak saman altından su yürüterek işini yapmayacak.6 Yıldır tek başına iktidarda olan bir parti ülkeyi ne hale getirdi kimse görmüyor darbelerden çıkmış garibim CHP 'le uğraşıyorlar.İktidar öyle yükleniyorki bir ara ben CHP iktidarda AKP muhalefette sandım.İnsaf yani.Bu konuyu açan her kimse konu kime aitse sadece "demogoji" başka birşey değil.