Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt?
Efendim Allahtan kimin nekadar korktuğunu nerden bileceğiz.Bizlerde insanız Allaha şükürler olsun ki çok koyuda müslümanım dinimin gerektirdiği gibi yaşıyorum.İllaki senin doğrularına bende katılmak zorundamıyım senin doğrularını ben yanlış görüyorsam senin gibi düşünmüyorsam Allahtan korkmamış mı oluyorum.Hem bu bir yorum sitesi burada kimse kimseyi tanımıyor yalanda söyleyen yanlış yapanda olacak......Ama benim anlamadığım bu gibi dünya işlerine siyasi ortama bukadar Allahı karıştırmak neden O zaman millet sizi daha çok mu Müslüman sanacak ben bunu anlamıyorum.Bir çok konuşandan korkarım birde her işine yeminle tastik arayıp allahı karıştırandan korkarım.
|
Sevgili arkadaşım ben gündemdeki olan biteni gördüğüm için ve içim acıdığı için genel olarak bir prensibim olduğundan biraz tekrarende olsa bu sözü ortaya söyledim.Kimse direk üzerine alınmasın , bu çok sevdiğim bir atasözü
bu söz beni daha çok müslüman yapacak diye birşey yok, tabiki herkes yorumunu yapacak , herkes benim gibi düşünecek demedim. Yalnız çözemediğim birşey inançlı insanların üzerine neden bu kadar acımasızca gidilir burada hedef AKP felan değil ,hedef sadece inançlı insanlar. Benim lafım onlara kim alınıyosa onlara. Sen rahat ol... Atalarımız ne güzel söylemiş "Kork Allah'tan korkmayandan"