Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.03.2008, 16:16   #53
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

Yahu birde su akp liler takmis ERGENEKON a. Hatta bazi satilmis medyalar Ergenekon terororgutu bile diye biliyor. Sorarim, kac kisiyi öldürmüsler, nerde terörist faliyetlerde bulunmuslar? Bunu söyleyenlerin arasinda ayni zamanda pkk ya terörist bile diyemeyenler var.

Bazi akp liler ise, muslumanligi akp ile bagdaslastiriyor. Dun Kanal D de, Sinan Aygun belgelerle türkiye ekonomisi acikladi, akp lafini bile etmeden, email ile Sinan Aygünü din düsmani yaptilar? Yani akp=din öylemi? Peki bu akp ozaman, ABD askerleri Irak da camilerli bombalarken, niye ABD nin yaninda yer aldi???

Misyonerligi suc olmaktan cikardirlar.

10 sene önce ab ye kufur eden insanlar, bugun AB AB diye meliyorlar.
AB nin her dediklerini yapiyorlar.

Benim icin önemli olan, bir insasin inandigi degerlere sadik kalmasidir. Cunku bazi akp liler, Semsamer gibi, günes ne tarafa vuruyorsa o tarafa dönüyor.
Dun Erbakan icin ölenler, bugun erbakan akp yi kotuluyor diye Erbakan a demedigini birakmiyor.

Daha dune kadar ABD ve Israil i dusman görenler, bugun onlarla dost olan bir partiyi savunuyor.

Benim en fazla uzuldugum nokta ise, Akp nin Islamci olarak lanse edilmesi. Cunku akp nin ISLAM la hicbir alakasi yok. ****************************** **************
En son olarak, tayyip erdogan in abd de aldigi ödül e deginmek istiyorum. 104 sene önce kurulun, siyonizm dernegi, her on senede ustun hizmet odulu verir. Bugune kadar 10 kisi almisdir, **************** bu 10 kisiden 9 u Israilli, biri de Tayyip Erdogan.

Konu Forum Editör tarafından (20.03.2008 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: **Lütfen T.C Cumhurbaşkanına ve Başbakanına Saygılı Olun !
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır