Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.03.2008, 18:45   #26
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: İşte Baykal'ın MSN'i Listesi

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kahrolsun darbeciler ve şakşakçıları,
Yaşasın demokrasi ve milletin iradesi...!

Arif abi sözüm sana değil haaa...!
Mustafa gardaş gel bu sloganı evet birlikte atalım "KAHROLSUN DARBECİLER VE ONUN HEVESLİLERİ" Buraya kadar tamam hemfikiriz. Elbetteki darbeler ülkemizi her maanada geriye götürmüştür ve götürür.Zaten bunu aklı başında bir insan istemez ve istemeside suçtur zaten. Ve ben şimidiye kadar ve şimdide asla bunu kabul etmem edememde.Herşey demokratik yollarla yapılmalı.Yukrıda arkadaşarımız Deniz Baykal'ın msn gibi gözterip mizah amaçlı bir espri yapmışlar benimde elime geçen bir karikatürle katılayım dedim.Ancak bizim büyük bir ordumuz var,disipliniyle duruşuyla ciddiyetiyle. Bugün ulus olarak tehlike anında iç- dış mihraklara karşı en büyük koruyucu ordudur.Ordu tehlikeyi gördümü kim olursa olsun gereğini yapar zaten.Bu arada demokrasiyi kullanarak, araçtı bindim indim diyenleride iyi analiz edip onu kullanmasına müsade etmez ve etmemelide. T.C. devletini hiç bir siyasi emele alet ettirmez bu ülkenin sahlbi sadece bir siyasi parti değil. Halkın kendisidir.Bakın ufak bir mizah türü karikatür bizleri nerelere götürdü. Zaten ben üzerime alınmadım Mustafa gardaş (Seni seviyorum)