Boş laflarla zaman kaybediyorsunuz. Hüseyin Çelik eğitim sistemine büyük katkıları olmuş,adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracak, son yıllarda gördüğümüz en çalışkan milli eğitim bakanıdır.
Senin hiç aklına gelirmiydi okulun ilk günü sıranda kitaplarını bulacağın,hemde ücretsiz bir şekilde, senin hiç aklına gelirmiydi fakir öğrencilerin annelerinin hesabına çocukları için devletin para yatıracağı,köy okullarına bile bilgisayar ve internet götürüldü. Yok şurda şunu demiş,burda bunu demiş haydii haydii,boş laflara karnımız tok...
Gördük biz daha önceki hükümetide,bir anayasa kitapçığı yer değiştirdi diye ülke batıyordu. Naşş bilgisizce ,saplantılı laflara bu millet artık inanmıyor.
Genel bütçeden ilk defa bu hükümet zamanında en fazla payı milli ağitim bakanlığı almıştır,haberin yoktur ama olsada saplantılı kafalar bunu anlayamaz.
Dilin kemiği yok,hele saplantılı kafaların dillerininde,beyinlerininde mantığı yoktur. Yazmak bedava,komplo teorisi üretmek zaten moda,icraata bakmak lazım,ömrünüzde böyle başarılı başka bir eğitim bakanımı gördünüz ki konuşuyorsunuz. Anca laff,laff bu yüzden sandıktan bir çok parti mefta olarak çıktı,millet inanmıyor artık,hizmeti görüyor,safsataya oy verecek adam kalmadı.
Tehlikenin Farkındayız !
Demokrasiden Yanayız