Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2008, 01:27   #28
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aynen katiliyorum kardesim.

Hala bu adamlari savunanlar cikabiliyorsa, yazik derim.

Tayyip cikip, bunlara kufur de etse, "evet, cok hakli" deyin bile cikma ihtimali yuksek.
Helal olsun sana genç kardeşim, sana boyundan büyük işlere kalkışma diyenler şimdi ne düşünüyor bilmiyorum ama, herkesi kendi kabuğuna nasıl da çektiri verdin bravoo. Bu bilginle bu azminle bildiğin yoldan şaşma hiç merak etme doğru yoldasın.Satılmış medya yarın desteğini çekerse sen gör daha neleri çıkacak piyasaya, bunlar daha suyun yüzeyinde görünenler derinlerde neler var neler var,yarın fes düşer kel görünür merak etme. Özel okullarda Atatürk köşesi gibi etkinlikleride bu hükümet kaldırdı,yarın sıra resmi okullarada gelecek.Ne diyelim Allah millete akıl fikir versin doğru yolu göstersin.