Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2008, 08:03   #57
fakıllı
Yiğido

fakıllı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fakıllı Şuan fakıllı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10

Tecrübe Puanı: 644 fakıllı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Son olarak yaptigim yorumda, bazi yerler sansürlenmis, ve en altinada forum görevlisi su cümleyi yazmis:

**Lütfen T.C Cumhurbaşkanına ve Başbakanına Saygılı Olun

Peki yazdiklarim yalan mi? Hadi yalan deyin, veya kadir efendi, bu yazdiklarin yanlis, dogrusu bu deyin?

Bana saygili olmayana ben hic saygili olmam.

Secimlerden önce mitinglerde tayyip erdogan, ülkücüleri teröristlerle bir tutmustu.

Halbuki 12 eylül öncesi ülkücüler olmasaydi, bugun ne Camilerde Ezan okunurdu, nede evlerde KUR'AN.

Ne yazikki milletimiz bu siyasetcilerin disina bakim, gulumseyen yuzlerine bakip aldaniyorlar.

Ozan Arif in dedigi gibi: Hele hele en cok yandiklarim, kabuklarina kandiklarim, AK alinli sandiklarim, yuzu gozu krem cikti
(Halbuki 12 eylül öncesi ülkücüler olmasaydi, bugun ne Camilerde Ezan okunurdu, nede evlerde KUR'AN.)Bu cümle maksatını aşan bir cümledir.Bunu yazan kişi ne yazdığını bilmiyor.Evvela yaşınız kaç ?O dönemde yaşadınızmı?
Kardeşi kardeşe kırdırdılar ozamanki ülükücülerle solcular buna alet oldular.Solcuların karşısına ülkücüler çıkmasaydı solcular zaten bi hiç olacaklardı.BU devletin polisi askeri armutmu topluyordu?Adam öldürerek bir yere varılmaz.12 eylülün ve öncesinin savunulacak hiç bir tarafı yok.
Yok kuran okunmazmış yok ezan okunmazmış hikaye bunlar.Ülkücülerden kaç tane kuran okuyan namaz kılan vardıki?O zamanlar Bende ülkücüydüm.Kendileri namaz kılmaz namaz kılmayanı döverler,oruç tutmazlar oruç tutmayanı döverlerdi.Dergi almayanı döverlerdi.Bumu ülkücülük?Sizin kendi lideriniz bahçelinin cuma namazı bile kılmadığı ortaya çıktı.Ondan sonrada kalkıp dini savunacaksın ve bir takım kişilere iftira atacaksın.Yok öyle Üç köfte yimbeşe.
Önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına batır.