Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2008, 15:21   #46
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Üff, ne boş konuşuyorsun. Ben ne demişim sen ne yazıyorsun hala.

Daha komünist ne demek bilmiyorsun millete yakıştırma yapıyorsun. Türklük sizin anladığınız gibi mi? Ocaklarda küçük çocukları kandırarak zorla, dayakla millete Türklüğün ilkeleri kitaplarını sattırmak; mini eteklileri uyarıp kendine o mini eteklilerden dost tutmak; sözde din ve millet savunuculuğu yapıp ortada terör estirmek!

Tarafsız olun biraz. Bu açtığın konunun Türklükle alakası yok. Aynı şeyi bir CHP'li ya da herhangi başka siyasi partili ortaya atsaydı ben yine desteklerdim.

Türk öyle lafta olunmuyor, icraat lazım.
Isine gelmeyince bos konusor oluyoruz.

Kominizmin de, BOP un da, Ilimli Islamdinda ne oldugunu cok iyi biliyorum. Düsmanini iyi taniyacaksin.

Simdide pkk ile mhp yi ayni kefeye koyma sacmaligini yapiyorsun. Bu senin degerini ortaya koyuyor.

Ben tarafsizim. MHP nin 57. hukumet dönemindeki yanlislarini her zaman dile getiririm, ve Bahceliyi de hic sevmem.

Ama asil tarafsiz, siz olun. akp nin her yaptiklarina alkis tutuyorsunuz.
Akp nin özellestirme adi altinda, önemli fabriklari satmalarina memmun su galiba. Petkim i almak isteyenler Ermeni Diasporasiydi. Ama sizin icin hava hos.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla