Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Kadir58 siteye şimdi girdim. Bana hem özelden hemde burada demişsin ki "Niye sesin soluğun çıkmıyor?" sen bunları söylerken ben burda değildim. Yeni geldim. Bu 1
ikincisi o linkini verdiğin haber sitelerine baktım. Hepsi farklı yorumlarla anlatmış konuyu? sende birinden kopyalmışsın. buraya yapıştırmıssın.
Haberlerde okuduğuma göre ben şu sonucu çıkardım: bizim ülkemizde istiklal marşından sonra andımız okunur. Bakan diyorki. bizim ülkemizde sadece türk yok diyor. almanı da var diyor. ve bir örnek vererek bununavrupa ülkelerinde de uygulandığını söyliyor. bi de diyor ki biz neden alman çocukalarına yalan söyletelim diyor.
Şimdi sen gelmişsin bağırarak diyorsun ki: Bakan Türkliği yok edecek. Az kaldı. andımızı kaldıracak. türklük elden gidiyorrr....
Diyorsun Yazık sana.
Ben diyorum ki bakan öyle birşey demez diyorum. sonra bana diyorsun ki Sen Akplisin. Akpyi savunma. Akp türk düşmanı ... diyorsun. ve beni akpli yaptın.
Ben susmadım. Susmamda. Antiakp gibi bir düşüncen varsa bunu yazılarınla yorumlarına anlatırsın. Ama her insan senin gibi düşünmez. Senin gibi düşünmeyenleri de Akpli yerine koyamazsın!!
|
Kivarmaya basladin.
Haberi ilk okudunda inanmiyordun, simdi ise bakanla ayni fikirde oldugunu diyorsun. Basta niye ayni fikirde oldugunu söylemedinde, haberin kaynagini istedin?
Siz Robot musunuz, kendi akliniz, fikriniz yok mu. Bu adamlarin her dediklerine katiliyorsaniz, ozaman siz bosuna yasiyorsunuz.