Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2008, 15:55   #61
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 872 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BEN ALPEREN OCAKLARI ÜYESİYİM ÜLKÜ OCAKLARININDA BİR BÖLÜMÜNÜ SAVUNURUM.
O ZMN OCAKLAR DEMEYECEKSN Ü.O DİYE BELİRTECEKSİN ORDA YOKSA BENİM OCAĞIMADA LAF GELİYOR.AYRICA KARDEŞİN NE YAPTIDA ZOR DURUMDA KALDINIZ??????
AYRICA TÜRKEŞİN BİR TANE VE SON SAĞ KOLU VARDI O DA MUHSİN YAZICIOĞLUYDU.
Valla Ülkü ocakları ya da Alperen ocakları ne farkı var anlayamadım. Siyasi farklılık mı? Farklı şeylerse elbette senden özür dilerim çünkü bizim oğlan Ülkü Ocaklarına takılmıştı ve ben onların içini dışını bilirim.

Bu arada kuzenim sağ kolu demedim, sağ kolu olacak derecede yetkiye sahipti. Bizim şehre geldiğinde bizzat korumalığını yapardı. 4 yıllık üniversiteyi 8 yıla bilinçli uzattı; üniversitede bazı şeyleri düzene koymaları emredilmişti çünkü. Neyse bunlar uzun konular, anlatmakla bitmez.

Kardeşim de daha ortaokuldaydı ama iri yarı olduğu için onu seçmişlerdi. Tabi kimin kuzeni olduğunu bilmiyorlar. Bizimkiler grup olmuş, alt sınıflara o kitapçıklardan satıyorlar; dayakla.
Annem yatağının altında bulmuş, bana getirdi. Baktim içine, Köycülük, Türklük, devletçilik yok bilmem necilik...

Bir gün birine vermiş parasını alamamış. Bir güzel dayak yemiş. Eve geldi, yüzü neredeyse tanınmaz halde. Annem hemen Ü.O.'na koşturdu. Tabi oradakiler tanıyor annemi. ...'nın halası diye. Kuzenin haberi oldu. Emir geldi, bizimki bir daha ocaklara adım atamadı.

Bu başlık uygun değildi bunları anlatmaya ama konu açıldığı için yazdım.

Hep söylüyorum, bugünkü Ülkücü Gençliğin 80'li yıllardakilerle pek de alakası yok.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla