Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.04.2008, 12:56   #11
xwst
Yiğido

xwst - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xwst Şuan xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43

Tecrübe Puanı: 680 xwst FAZLA SÖZE GEREK YOKxwst FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!

Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska!

Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!!

Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok!

Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok!
xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif