Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.04.2008, 18:43   #10
albina58
Usta Yiğido
 
albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 552
Tecrübe Puanı: 809 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->CHP MİLLİ İRADEYE VURULMUŞ BİR KİLİTTİR...

Pehh pehhh,ne böyük laf etmiş bea.

EĞEMEN BAĞIŞ= Türk amerikan işadamları derneği tarafından atama ile akp ye yamanmış yahudi lobi temsilcisi.

KÜRŞAT TÜZMEN=Nerden geldiği kimi temsil ettiğini bir zahmet araştırınız.(K.ırak operasyonu kapsamında ABD lojistik taşıma nakliye işleri ihalelerinin hepsini aldı)

CÜNEYT ZAPSU=Aslen,siirt eşrafından,süryani kökenli,tarikatların örgütleyicisi,BİM mağazaları sahibi.

DİNGİR MİR MEHMET FIRAT=Bunu izah etmeye gerek bile yok,dedesi Türkiye'de ilk isyan çıkaran adını önce kürt,sonrada din adına yapan bir asinin torunu.

Dahasını saymaya gerek yok,3 yıl sonra bu hükümet ve uzantıları bir kürdisdan özerk federasyonu kurduğu vakit,acaba şurda yazı yazıp ahkam kesen arkadaşlarım,nerde olacaksınız merak ediyorum.

Adnan menderesde,turgut özal da ve bugün tayyib erdoğan da iyi niyetleri ile yola çıkdılar ama maalesef,sermaye gurublarının has ve sadık adamları tarafından etrafları kuşatıldığı için,el mahkum onların emir ve görüşlerine girmekteler.
Bu sermaye gurupları için,ne türbanı savunan nede karşısında duran önemlidir.Tıpkı aşiretlerde iki eleman popüler iki partiye üye olur, hangisi ikdidarda olursa onun adamı ikdiarda olur.Buda ona benzemektedir,ülkemizin aleyhindeki örgütler için,ülkemizde kaosu beslemek,din olgusunu sıcak tutmak,karşısında laiklik vurgusu yaptırmak,ama en nihayetinde ise TÜRKİYE ADAM OLMASIN;NE ONSUN NE ÖLSÜN ilkesinde hareket ederler.

Yazıkki,sağ kolumuzaa takdığımız,süryani azınlıktan gelen çıban başları,bizim tarikatları bile almışlar.Yazıkki,türkiye ve komşu devletlerinde,ılımlı islam sentezi ile başlayan,uçlara giden akımlarda hep kan,hep kaos hakim,dönün etrafınıza bir bakın.Adamlar için en iyi sermaye din'dir.Petrol ün ağa babaları arab kavim ve yarımadasında,hiçbir zaman huzur gelmeyecek,gelmedide.

En kolay çözüm,vurun chp'ye,
Devlete ihanet etti,50 yıldır ve son ikdidarla beraber vatana ihanet yasalarını meclisden geçirdi,vurun anasını satayım,bu dünya sultan süleymana da kalmadı,bizede kalmayacak,zaten üç kuruşluk bir ömrümüz kaldı,kime vursak kardır.
Kolay gelsin,hepinize hayırlı işler.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif