Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt?
ÜÇYILDIZ AHŞAP METAL SANAYİ AŞ.
Bu firmayı neden tanıtmak istedim. Ben onları Sivas'ın görünmeyen kahramanları olarak görüyorum. Memleketimiz için Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarında işvereninden işçisine kadar canla başla çalışıyorlar. Sivas'ın istihdamına katkıda bulunuyorlar.
Ahşap ve Metal sanayi, Piknik malzemeleri ve 70'den fazla farklı ürün yelpazesi ile Sivas'ın önümüzdeki yıllardaki gururu olmak için dev adımlar atıyorlar. Firmayı bu kadar övdüğüm için belki herhangibir bağlantım olduğunu düşünüeceksiniz ama kesinlikle hiçbir ilgim yok. Yapmış oldukları çalışmaları takdir ediyorum o kadar. İlerleyen günlerde Sivas ÜçYıldız Metal Ahşap Sanayi firmasını ayrıntılı bir şekilde tanıtırım inşallah.
|
Sayın leblebi82 dostumuz forumun ilk sayfasında bu firmayı kısaca tanıtmış. Bufirmanın aynı imalatını yapan Bursa da tanıdıgımbir firma vardı. Bir zamanlar bazı problemleri vardı. Noktasal çözümlerle bu promlerlerini aştılar. Almış oldukları kısa birdanışmanlık neticesinde satış arttırma projesi gerçekleştirdiler. Şu anda yükselen birtrendle büyümeye devam ediyorlar.
Üç Ahşap Metal Sanayi firmasının en büyük problemi nedir, sıkıntıları nelerdir? Tahmin ediyorum. Sıkıntıların çözümü basittir.
Bu ve buna buna benzer firmaların tanıtımının arttırılmasını, problemlerin ve çözümlerinin forumda yazılmasını rica edeceğim. İnanın bu forumdaki dostlarçok şeyler başaracaktır.
Saygılarımla