--->: -->: İyi Uykular Milletim
[quote=bilalfındık;251889]KARDEŞ HZ İBRAHİM ATESE ATILDIĞI ZAMAN KERTENKELE ATEŞİ ÜFLÜYOR SÖNDÜRMEK İÇİNMİ *?TUTUŞTURMAK İÇİNMİ BİLİNMİYOR ,,,,KARINCADA BUĞDAY KABUYLA SU TAŞIYOR DİYORLAR KOCAMAN --ATEŞ-- BİR DAMLA SU İLE SÖNERMİ ???KARINCANIN VERDİYİ CEVAP ?? Sönmiyeceğini bende biliyorum ama en azından ne taraftan olduğum ??yani??sasım belli olsun demiş kardeşim seninde safını bileli
m ona ğöre yorum yapalım
80" öncesi tarihin birinde,
Bir grup gece duvarlara yazı yazarken, vatandaşın biri hamamdan çıkmış evine gidiyormuş.Yazı yazanlar yolunu kesmiş.Şu soruyu sormuşlar:
-Sağcımısın solcumusun ?
Vatandaşta şenşakrak biriymiş.İçinden düşünmüş sağcıyım desem ya solcularsa? Solcuyum desem ya sağcılarsa? Düşünmüş biraz..... sonra cevaplamış:
- "Ne sağcıyım ne solcu ortada bir futbolcuyum"
Bian yazı yazanlar biribirine bakıp gülmüşler. İçlerinden biri manyakmısın, çatlakmısın demiş kıçına bir tekme savurmuş, hasitir git demiş. Vatandaş hiç geriye bakmadan evin yolunu tutmuş.
Şimdi o hesap sizde saftan felan bahsedince, o aklıma geldi. Ne safı sanki bir savaştaymışız gibi neyin safında olacağızki? Safım her zaman doğrulardır,haksızlığa başkaldırıdır."Doğru tektir" ikitane doğru olmaz.Senin doğrun sana benim doğrum bana. Burası herkesin fikirleirini yazacağı tartışacağı bir platform.Beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrı bir konu.Ayrıca şunuda belirteyim, benim için kişilerin dini,ırkı,soyu,önemli değil.Önemli olan "İNSAN" olması.Kişilerin saydığım değerlerinden dolayı değil insan oldukları için önem veririm.O değerleri kullanıp insanlıktan çıkmış çok kişi vardır.Onun için önce İnsan olacaksın,safın çokta önemi yoktur.Benim hangi safta olduğumuda ben değil siz sezgilerinizden anlayacaksınız.Bununla birlikte Peygamber edfendimizin mini bir sözünü yazarak bitireyim.
"Cömert gavur cimri müslümandan yeğdir" Saygılar.