Alıntı:
alisayan Nickli Üyeden Al?nt?
sayın kınaş oglu ben nufus sayımın da size nufus cüzdanımı verdim siz beceremediyseniz bene yapıyım hata size örnekte verdim gecmişte bu iş yakup oglanın başına geldi gidin sayın başkanım ahmet aktaştan akıl alında dedim bilmemek ayıp deyil sormamak ayıp evet gecmişteki sayımlarda biz şişirme yapıyorduk doru buda bir beceri sizde şişir seydiniz bugün budurma gelmezdi
|
öncelikle herkese selamlar teşekürler mehmet amca sağol haftamızı kutladığın için. Siyasetten anlamayanlar siyasetçi olamazlar ali amca bizim siyasetçilerimiz siyaseti yalan söylemekten ibaret sanıyorlar.Ben siyasetçinin kafası çalışanını uyanık olanını kurnaz olanını severim. Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi diye birşey var nüfus memuru evine gelir seni nüfusa kaydeder yani iki yerde birden kayıt olamazsın.E o zaman ne olacak iş siyasetçiye, belediyeye, başkanına, üyelerine, çalışanlarına düşer yani kafalarını çalıştıracaklar senin yanında iki tane mahalle gibi köy var kuzuören ve olukman doğrumu siyasetçi lobi faaliyetlerinde bulunur bakanlarla milletvekilleriyle hatta başbakanla temaslarda bulunur yapamadınız mı kuzuören veya olukmandan birini gümüşdere ye mahalle , kafanız mı çalışmadı siyasetiniz mi yetmedi.Öyle oturduğun yerden sağa sola sataşmakla siyasetçi olunmaz.İcraat yapacaksın icraat.Köyde varolan sağlık ocağının yerine sağlık ocağı yapmışlar varolanı yıkıyorsan aynısın yapmayacaksın yap bakalım 50 yataklı hastahane acil servisi olan bak balım senin belediyeliğini mi alıyorlar dı yoksa seni ilçe mi yapıyorlardı.Boşver ali emi ne söylesen boş belediyeliğin alınması bana sanki nüfusla alakalı gelmiyo ama hadi neyse köydeki herkes 3 er çocuk yaparsa 5 sene sonra yeniden belediye oluruz siyasetçilerimiz heralde haberleri izliyordur bu yazdığıma kızmazlar başbakan söyledi ya hani o yüzden.