Alıntı:
Catli58 Nickli Üyeden Al?nt?
Siz cok sey biliyorsunuz ya. Akp nin kimlere yaranmak istedigi ortada. Partisinde Türk düsmanlari barindiriyor, akil hocalari hek Kürtcü, kürt degil, Kürtcü.
10 sene evvel dediklerinin tersini yapiyorlar, yani döneklik bu.
Kendi vatandasina "anani al da git", askerleri icin "yan gelip yatma yeri degil", sehidimize "kelle", apo itine "sayin" diyor, ama Barzani ve Bush abisine gelince, dili tutuluyor.
|
valla o provokatore cok ıyı dedı al ananı gıt dıye ayrıca askerlık gercektende yangelıp yatma yerı degıldır.kımısı acık ca ananı al gıt der kımıde yuzune bakıp oyunu alıp sonra ıcınden kullanılmıs o ınsana bakarak turlu hakaretlerı hal yolu ıle yapar.aradakı fark bu.sen apoyu serbest bırakan bır ıkıdara sırtını dayamısken bu kadar cesur kelımelerı nasıl sarfedıyorsun sasırıyorum, kustahca.
bana laf yetıstırıpte durma.sen bu ulkenın cumhurbaskanı aleyhınde konusacak mertebeye sahıp degılsın haddını bıl.şaşkın
kürtler hakkındada ılerı gerı konusup ayrımcılık yapma.onlarda bızım vatandasımız.