Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.04.2008, 12:33   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: --->: En çok hangi kanalı izlersiniz?

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Orda DİĞER KANALLAR seçeneği var,burada ismi olan kanallar halkın büyük bir kısmının beğeni ile izlediği kanallar.
Siz bunu istediniz,bir diğer üyemiz mesaj tv diyecek,diğeri meltem tv diyecek,diğeri kanal A diyecek bir başkası kanal 24 diyecek vs vs hangi biri buraya eklenecek?
Ayrıca bu anketi MOD arkadaşlaradan birisi değil,üyelerimizden biri açtı.
Benim bahsettiğim kanalın listeye yazdığınız kanalların bazılarından çok daha fazla izlendiği kanısındayım, siz nereden biliyorsunuz tek tek ölçümmü yaptınız ki bu kadar emin konuştunuz. Sorun değil yazılmasada olur,ben sadece unutulmuşmu yoksa farklı bir maksatmı olduğunu öğrenmek istedim.Sizin yorumunuzdanda anlaşılıyor neden eklenmediği zaten. Problem yok, kolay gelsin.