Alıntı:
burhan Nickli Üyeden Al?nt?
Değerli ADIS'lı hemşerilerim hepinize sevgi ve saygılar lütfen beni yanlış anlamayın.Ben bu siteye girenlerin hemen hemen hepsini tanıyorum,onlarda beni tanıyorlar ama ben kimliğimi şu anda açıklamak istemiyorum.Her zaman internete girme şansımda olmuyor, ben zaman zaman foruma girip gönlümden kopanları sizlerle paylaşacağım...
|
Burhan sendiyorsun ki ben bu sitedeki herkesi tanıyorum nekadar güzel.Demekki herkes çıkmış kendini tanıtmış.Bir avatar resminin arkasına saklı kalmadan sohbet formuna gerçek kimliği ile katılmış.Sen neden kendini tanıtmıyorsun çekindiğin bir konumu var.Şimdi bizler seni tanımadan seninle ne konuşacağız nası sohbet edeceğiz.Burası genel kapak forumu değil burası Adıslıların sohbet formu burada herkes kendini tanıtmak zorundadır.Bizler bu sorumluluğu taşıyarak kendi kimliğimizi hatta Msn adresimizekadar buraya yazdık bundada hiçbir sakınca görmedik.Mesela sen beni tanıyormusun ya tanıdığınıda sanmıyorum.Yanlış anlamada arkadaş ben seni şüpeyle karşılıyorum.Senden istediğim benim yazdığım konulara yorum getirme bende seninkilere getirmeyeceğim.Kendi Köyümün forumunda tanımadığım biriyle nasıl muhabbet etmemi bekleyebilirsinki.Umarım sende bana hak veriyorsundur.Çekindiğin bir konu varsa özel mesajla bana bildirmeni bekliyorum selamlar.