Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gümüşdere'lilerin sohbet alanı.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.04.2008, 16:09   #1273
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
alisayan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
mer haba burhan cıgım resmimi neden okadar merak etiniz anayamadım bu durumda aklıma gelen birşey var bayan olmalısınız resmimi merak etiginize göre ve aklıma birşey daha geliyor yoksa bana evlenme teklifimi yapacaksınız eger resmimi begenir seniz ama yanılı yorsunuz bu yaştan sonra sapıklık yapacak durum da deyilim kusura bakmayın ama resmimi enyakın zamanda göreceksin merak etme
byyyyyyyyyyyy
Ali Sayan arkadaşım ben seni anlıyorum burhan kardeşim kendini tanıtmaya gerek görmüyor o kendinin tercihi.Ama seni tanıdığınıda zannetmiyorum benide tanımıyor.İş olsun diye yazıyor,bu kadar kızmaya gerek yok.Mehmet hocaya gelince o bizim arkadaşımız kol kırılır yen içinde kalır birbirimize karşı biraz daha iyi davranalım.Özel sorunlarımızı siteye taşımayalım.Varsa bir sorun özel mesaj çekerek sebebini soralım.İnanınki sivaslılar net de bizim sayfamıza özeniyorlar.Bizim sayfa sayımızı yakalamak için mücadele ediyorlar ama bir türlü yakalayamıyorlar.Onun için bizler boş şeyleri bi yana bırakıp yazılarımızı dahada sıklaştırarark yazalım.Kınaşoğlu bile görmüyormusun nekadar yapıcı ve birleştirici mesajlar çekmeye başladı.O da kavgayla atışmayla biyere gelinmeyeceğini anladı.Burhan daha bizi anlamadı oda anlayacak oda bizim sitemize uyum gösterecek.Ali seni seviyorum.Seninle konuşacak çok şeyim var sana anlatacak çok şeyim var ama burda olmaz.Bilal FINDIK kardeşimin de sana özel olarak selamı var bir süre bizden ayrı kalacak.Selamlar svgiler.Daldalada söyle YAMTAR...Göktürk imparatorluğu zamanında Çinlilerle yapılan savaşta çok kahramanlıklar gösteren bir Türk bahadırı Bozkurtların ölümü Kitabında Yamtar " ın kahramanlıkları anlatılır 5 tane çinliyle tekbaşına güreş tutan bir pehlivan.Söyle daldala Tıngırtı yapmasın yoksa onun foyalarını hergün birer sayfa olarak yazmaya başlarım.Adıda şu olur Dal Dal Başkanın Maceraları Bu sayfada.."""Birazdan
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla